torsdag 29 juni 2017

Appropå deadline...

Från några olika håll kom det frågor om gårdagens inlägg - brukar vi ha deadline på våra projekt? Svaret är: vi brukar bygga rasande snabbt när vi kommer igång och brukar aldrig ge oss förrän det hela är färdigt, så vi brukar inte behöva ge oss själva någon deadline.


Den här gången kommer vi säkert också att slutföra projektet rätt så fort, men vi har ändå satt en deadline. Den 22 juli har vi nämligen Konsthappening i trädgården och då vill vi verkligen att den här delen av trädgården är klar. Nu hoppas vi att regnvädret som ska vara på ingång inte blir alltför långdraget, för vi har en hel del att gräva. Allt gräs ska t ex bort.

Förra året hade vi Konsthappening för första gången. Våra barn är extremt kreativa och begåvade inom alla olika konstinriktningar, och det ville vi gärna visa upp för familj, vänner och bekanta. Vi satte upp en mängd stafflier i trädgården, skapade olika hyllor för diverse skulpturer och arrangerade ett par olika stationer där man kunde prova att spela sonens allra egna spel. Dricka av alla möjliga slag, glass, frukt och tilltugg fanns på vårt stora trädäck och lite här och var i trädgården fanns sittplatser. Folk vandrade runt, tittade, pratade, njöt och trivdes kolossalt bra. Evenemanget blev otroligt lyckat och vi kör en repris den 22 juli i år. Här nedan finns lite bilder från förra årets event.

Linas svartvita tuschteckning

Linas målning i akryl

Rebeccas målning i tusch och krita

Rebeccas verk av decoupage, tusch och målarfärg

Här är något så ovanligt som en bild på mig - i mönstrad och färgglad klänning

Några av våra supertrevliga och glada besökare

Två tjejer provar ett av Jockes spel

2 kommentarer:

  1. :D Jag var så ledsen när jag missade förra årets konsthappening och nu ser jag väldigt mycket fram emot den 22 juli! Mycket bra idé att visa härlig konst i er underbara trädgård! ❤

    SvaraRadera
  2. Så fin konst! Ja härliga bilder från en lika härlig sommardag :)
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag blir superglad! Det är så roligt att läsa vad du tycker och tänker.