måndag 1 januari 2018

Har en lugn första dag

Idag gör jag inte ett smack. Jag har knappt lämnat soffläget och har ägnat ett par timmar åt att se en Harry Potter-film. Härnäst blir det ett avsnitt av Love your home and garden. Fantastiskt trevlig underhållning så här en dag när inget annat förväntas av en.

Det har gått tre hela månader sedan sista inlägget. Tja, så kan det bli. Men jag gör bara inlägg när jag känner för det, och under den här perioden finns det inte mycket "go" i trädgårdsnerven. Jag sitter mest inne och äter. Hihi!


Lite trädgårderande har jag dock fått gjort. Jag har t ex gjort en första beställning från Impecta och ser fram emot leverans under veckan. Förutom det har jag sått lite sallad i två mindre tråg som jag har i köksfönstret. Om inte allt går helt fel så blir det lite egenodlat på tallrikarna trots vintermånaden och det känns ju rätt så bra.Det har varit några vintriga dagar här i Skåne och bilderna är från första adventshelgen då snön låg vackert kring belysningarna. Underbart fint måste jag erkänna trots att jag inte är någon snöfantast.


Annars går all min tankeverksamhet åt till skrivandet. Jag har haft ett uppsving när det gäller mina utgivna böcker och ett förlag hörde av sig. Det känns fantastiskt roligt att kunna berätta att Borgen ska bli ljudbok! Läs gärna mer på min hemsida eller titta in på min facebook-sida. Där uppdaterar jag löpande kring skrivandet. Länkar dit kommer här:

Hemsidan

Facebooksidan

Ha det riktigt bra så hörs vi! Gott Nytt År-kramar till alla!

1 kommentar:

  1. Wow vilket vinterväder i Skåne! Det är svårt att hålla igång flera starka intressen samtidigt i alla fall här., Ibland får det ena ta mer plats ibland det andra, men odlingen finns alltid där.
    Varmt grattis till ljudboken!
    God fortsättning
    /Anette

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag blir superglad! Det är så roligt att läsa vad du tycker och tänker.