tisdag 9 augusti 2016

Tittut på er!

Jodå, jag lever. :-)
Det har inte blivit mycket till inlägg senaste tiden, men jag vägrar känna press och stress över det. Bloggande ska vara roligt och bara göras när andan faller på tycker jag. Som nu.

Mina dagar är fulla av trädgårderande. Både i andras trädgård och i min egen. Växter flyttas, miljöer skapas och mängder med möten sker. Både mellan människor och växter. Vilken lycka att få arbeta på det här sättet! Halleluja!

Jag har så mycket att visa er (framför allt från min egen trädgård), men det får komma i sinom tid. När andan faller på. Idag tänkte jag istället visa er bilderna på de flottar som var med och tävlade om titeln Flottaste Flotten på Landskronas trädgårdsgille som gick av stapeln i helgen. Trädgårdsidyll (min nya arbetsplats) deltog med en flotte. Vi vann inte, men hade en härlig helg ändå.
Flotten ovan, flotte nr tre, blev årets vinnare. Såå fin! Den är skapad av Landskrona Trädgårdssällskap och de får nu äran att visa upp sin fina flotte på Trädgårdsfesten på Sofiero. Grattis!Det här är Trädgårdsidylls flotte. Vi valde ett helt annat färgtema än andra deltagare. Ingen vinst blev det, men vi hade vansinnigt roligt när vi byggde den och hade en toppendag på gillet så vi är nöjda ändå. Men nästa år... Hm, planeringen är redan igång.

Tänk vilken variation det blir trots att alla har samma förutsättningar. Kul är det minsann. Väl värt ett besök!

7 kommentarer:

 1. Vilken trevlig aktivitet! Trädgårdsfolk är kreativa personligheter, det syns verkligen på bilderna.

  SvaraRadera
 2. Så kul att se, jättefina flottar! :) Härligt att höra hur bra du har det med nya jobbet. 💚 Ser fram emot att höra ännu mer vid en träff snart!

  SvaraRadera
 3. Skulle kanske själv skrivit tittut efter nästan hela sommaren utan inlägg. Men som du skriver, det ska vara utan press och det bara blev så. Kul idé med flottarna! Hade jag inte jobbat (natt) hela helgen hade jag tagit mig till Landskrona. Trevligt att få se bilder i varje fall! Så spännande med nytt arbete!

  SvaraRadera
 4. Så kul att se, jättefina flottar! :) Härligt att höra hur bra du har det med nya jobbet. 💚 Ser fram emot att höra ännu mer vid en träff snart!

  SvaraRadera
 5. Ok, jag tror jag har lärt mig... Jag ska inte backa bak i mobilen när jag gjort ett inlägg, för då publiceras det en gång till! 😰 Visst har jag väldigt viktiga saker att säga, men någon måtta får det vara! 😉

  SvaraRadera
 6. Så många fina. Skönt att inte behöva sitta i den juryn ;)

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig idé! Flottaste flotten... Samma förutsättningar, men oj så olika de alla blev. Härligt och inspirerande! Lustfyllt (precis som bloggande gärna får vara ;o).
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag blir superglad! Det är så roligt att läsa vad du tycker och tänker.