fredag 31 oktober 2014

Halloween möter disco

Det är kanske inte så ofta man använder kökskniv, sked, skruvdragare och värmeljus vid samma tillfälle. Men idag var ett sådant sällsynt tillfälle.

Halloween. Yngsta dotterns favorithögtid. Själv förstår jag mig inte alls på det här, men försöker foga mig. I vanliga fall brukar vi göra ansikten i pumporna men i år försökte jag mig på något helt annat - att kombinera pumpafesten med lite discofeeling. Vet inte hur bra det gick, men här är iaf en discokula á la Halloween.


Bilden blev urdålig, men ni får ha överseende med det. :-)

Ha en fin helg alla glada!

4 kommentarer:

 1. Det gick jättebra. Du borde vara nöjd och dottern blev det säkert också. En sådan ska jag också försöka göra om jag får tag på en stor pumpa. Trevlig halloween!

  SvaraRadera
 2. Den blev väl jättefin! Så där hade jag också kunnat tänka mig att göra om jag hade levt utan min konstnärliga make som med stor möda går in för pumpaskapandet varje år. För mig är det inte SÅ viktigt. Eller okej, det kanske är för barnen han gör det och inte för mig...:)

  kram louise

  SvaraRadera
 3. Håller med om det där med att fira Halloween. Inget man förstår sig på. Det känns som ett för nytt påfund. Inget man har nåt förhållande till. Blir nog annorlunda för de som är barn nu och växer upp med det. Pumpan blev fin i alla fall.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Cool, jag gjorde en elak gubbe med glad mun >o)
  Hälsningar Maria

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag blir superglad! Det är så roligt att läsa vad du tycker och tänker.